Lettergrootte

Groter Herstellen Kleiner

Zonnepanelen 227167f45d91a292cd309517bb5e78bf
Zons Onder A310b999540f33d72916d0a22819d258
hout-kaderwerk

Een positief keuringsattest is belangrijk voor uw veiligheid en voor de brandverzekering.
Be-energy zorgt voor een degelijke elektrische installatie die voldoet aan de wetgeving.

  •  Uw elektrische installatie werd afgekeurd en moet opnieuw gecontroleerd worden? Wij lossen dit op. Wij herstellen stap voor stap de vastgestelde problemen (aarding verbeteren, vervangen zekeringbord, isolatiemeting, enz.) en maken indien nodig professionele schema's van uw installatie.
    Wij zorgen dat uw installatie veilig is en een positief keuringsattest krijgt.
  • Schema's nodig?
    Wij kunnen zorgen voor een professioneel ééndraad- en situatieschema (verplicht aanwezig bij elke elektrische installatie).

Zonnepanelen blijven uiterst rendabel. Ook uw dak is misschien goud waard, ...

Zonnepanelen, meer bepaald fotovoltaĆÆsche cellen halen elektriciteit uit het zonlicht!  Misschien is dit ook op uw dak mogelijk. Een investering in groene stroom met voor u een veel hoger rendement dan gelijk welke spaarrekening. Uw elektriciteitsmeter zal terugdraaien en bovendien is de prijs van zonnepanelen de laatste jaren fors gedaald. Dit maakt zonnepanelen nog steeds zeer interessant. Uw investering is immers op 8 jaar of minder terugbetaald.

In Vlaanderen heeft meer dan één derde van de woningen een slechte isolatie, een verouderde verwarmingsinstallatie of nutteloos verbuik van elektriciteit en water.  De hoge energieprijzen en de zorg om het milieu maken energiebesparing voor iedereen belangrijk.
Be-energy wil mee streven naar duurzame, veilige en energievriendelijke woningen. meer

Vervang ik die ketel of isoleer ik eerst het dak? Wat is écht nodig en hoe begin ik eraan ?
Met een deskundig "energieadvies" kiest u voor de juiste investering aan uw woning, die het snelst is terugbetaald. meer

Subcategorieƫn